Winwinlening, vrije giften of sponsoring of publiciteitsbijdrage

De renovatie van de parochiezaal is al enkele jaren geleden gestart. Er is al een mooi resultaat bereikt waardoor de bezetting van de zaal hoger is als in het verleden. De weg is echter nog lang om de parochiezaal te volledig brengen waar het hoort. Daarom is er nog nood aan financiële ondersteuning.

De bestuursleden van VZW ’t Markenhof geloven echt in een toekomst voor de parochiezaal dankzij een groot gevoel van samenhang. Zij willen de jeugd een mooi perspectief bieden en hopen alzo om ’t Markenhof te laten groeien tot het bonkend hart van deze gemeente.

Elke Vlaming kan instappen in een Winwinlening de de VZW wil aangaan. Iedereen krijgt de mogelijkheid om de parochiezaal financiëel te steunen.
Alle kredietgevers hebben een garantie van 1,0% jaarlijkse rente (bruto) op hun gift, alsook 2,5% belastingsvoordeel. Het kapitaal wordt na 10 jaar terug betaald, mits de regering de covid aanpassing goedkeurt, anders is dat na 8 jaar.
Deze manier van lenen is door de overheid opgestart om de kleine ondernemingen te ondersteunen. Wij als VZW winnen omdat we zo geld kunnen lenen, u wint doordat u een veel grotere rente krijgt dan u nu op een bank kunt krijgen.
U dient hierbij wel rekening te houden dat er 30% roerende voorheffing op uw rente wordt ingehouden voor de overheid. Van de 1,0% zal er dus maar 0,7% aan u worden uitbetaald, de andere 0,3% moeten wij rechtstreeks aan de overheid betalen.
Wij rekenen er op dat de corona uitbreiding van de winwinlening van kracht zal worden. Daarom zullen we de lening over 10 jaar terugbetalen. Moest die regeling echter toch niet van kracht worden gesteld, zal dit op 8 jaar worden terugbetaald. Wel willen we om niet te veel adminstratie te hebben het minimum bedrag van de lening stellen op 250 Euro.

Meer informatie over de winwinlening, kan je terugvinden op: www.pmvz.eu/winwinlening en www.pmvz.eu/corona-uitbreiding-winwinlening met o.m. een rubriek veel gestelde vragen.

Ook vrije giften van particulieren of vrijwilligerswerk bij de werkzaamheden zijn uiteraard steeds welkom.
Voor de giften geldt het minimum bedrag uiteraard niet, wij zijn steeds tevreden bij elke gift, moest u dat overwegen.

Voor bedrijven zijn ook steeds publiciteitsbijdragen of sponsoring welkom.
Voor sponsoring geldt er ook geen minimum bedrag, voor een publiciteitsbijdrage rekenen wij 100 Euro per jaar aan. In ruil zal het logo van uw firma dan bij op de wand in de inkomhal worden geplaatst. Afhankelijk van uw bijdrage zal uw logo dus langer zichtbaar blijven.

Bent u al overtuigd, dan kunt u hier al verder gaan naar een volgende site om u in te schrijven,
ofwel in de winwinlening, ofwel om een gift om een sponsoring/publiciteitsbijdrage te doen.

Wenst u meer uitleg, heeft u liever dat er eens iemand langskomt hiervoor? Ook dat kan, u kunt hiervoor bellen naar het nummer 0479 83 90 32 (enkel tussen 18:00 en 19:00 h) of u kunt een mailtje sturen naar info@tmarkenhof.be.